Balatoni Hal- és Termelői Piac

Balatoni Hal- és Termelői Piac

piac-emblemaSzeretettel üdvözöljük a Balatoni Hal- és Termelői Piac weboldalán. Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, teljes körű termelői és balatoni halkínálatával várja a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit.Tehát ha eladna vagy vásárolna, esetleg csak egy jót társalogna a gyenesdiási piac szeretettel várja Önt, és kedves Családját.
Balatoni Hal- és Termelői Piac>>

2013. évi tematikus és családbarát programok

piac-hallboltos-standjaSzeretettel várjuk a Nyugat-Balaton egyik legszebb termelői piacán, ahol az egyedülálló balatoni halkínálaton túl tematikus és családbarát rendezvények is gazdagítják a piaci életet. Állandó kínálatunk:Friss és sült balatoni továbbá füstölt halak, langalló, lángos, kürtőskalács, méz,  zöldség-gyümölcs, hús és húskészítmények.
2013. évi tematikus és családbarát programok >>

Állandó faházas kínálatunk

piac-kurtoskalacsos-es-a-palinkas-fahazIsmerje meg állandó faházas kínálatunkat szezonban, délutánonként 16:00 órától. A piacteret nyolc faház öleli körbe, melyekben a piaci szezon nyitva tartása alatt délutánonként többek között friss kürtöskalács és langalló és még más finomságok találhatók meg.
Állandó faházas kínálatunk  >>