Balatoni Hal- és Termelői Piac

Szeretettel üdvözöljük a Balatoni Hal- és Termelői Piac weboldalán. Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere,piac-nezelodok tematikus- és családbarát programjaival, teljes körű termelői és balatoni halkínálatával várja a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit.Tehát ha eladna vagy vásárolna, esetleg csak egy jót társalogna a gyenesdiási piac szeretettel várja Önt, és kedves Családját. A gyenesdiási piac különlegessége, hogy a friss termelői és kézműves termékek mellett egyedülálló balatoni halkínálattal és a ropogósra sült keszeg illatával várja a vásárlókat. A kellemes baráti csevegésekkel átszőtt vásárlást szombatonként rengeteg családi program egészíti ki, így lesz idén is kincskereső vásár, bolhapiac, látványfőzés, vidám muzsika, játszóház és kézműves foglalkozás.

Balatoni Hal- és Termelői Piac Nyitva tartás

2013. április 6- szeptember 28. Fő vásárnap: szombatonként 14:00 órától Nyitott piactér (faházak garantáltan): naponta 16:00 órától.

Balatoni Hal- és Termelői Piac Ajánlatai

Termelők figyelem!
Napi 100,- Ft-os asztalpénz. Fix fedés a piactér fölött. Nyugat-Balaton egyik legszebb piaca. Fiatalos, értékteremtő menedzsment.

Balatoni Hal- és Termelői Piac Vendégeinek

Egyedülálló balatoni halkínálat, friss fogásnapok: kedden és pénteken! Teljes körű, friss és egészséges termékkínálat hazai termelőktől. Szombatonként tematikus és családbarát programok.

Balatoni Hal- és Termelői Piac Megközelítése

Piacunk a Diási vasútállomás közvetlen szomszédságában (2 percnyi sétára) található.

Piacfelügyelet

Mobil: +36 30/ 347-6036 (Kőhalmi Balázs)
Tel.: +36 83/ 511-790 (Tourinform Gyenesdiás)