Kikapcsolódás

Családbarát balatoni üdülőfalunkban csokorba gyűjtöttük programjainkat, szolgáltatásainkat , hogy biztosan megtalálja családja számára a legmegfelelőbbet balatoni nyaralása során.

Állatfarm

kikapcs-allatfarm-etetésHáztáji állatok etetése, simogatása. A bátrabbak kipróbálhatják a kecskefejést is, ezenkívül házi kecsketejből készült termékek is vásárolhatók.
Állatfarm>>

Balatoni Bringakörút

A Balatoni Bringakörút kicsiknek és nagyoknak biztonságos, és nagyon kellemes útvonalat kínál, melyet mind többen fedeznek fel.
Balatoni Bringakörút>>

Borkóstoló

kikapcs-borkostoloAzt tartják a szőlő nedűje kismértékben gyógyszer,nagymértékben orvosság! Jöjjön el Gyenesdiásra a 2012-ben átadott, teljesen felújított Darnay pincében kialakításra került hangulatos Borkoccintóba, kóstolja meg a helyi pincészetek borait és “gyógyuljon” meg testileg-lelkileg!
Borkóstoló>>

Fallabda, bowling, biliárd

A mozgás öröme Gyenesdiáson. Akár jó idő van, akár rossz, akár kettesben, akár nagyobb társasággal a településen található Sportházban derűsen élhetjük át a mozgás, a játék és a társaság adta pillanatokat.
Fallabda, bowling, biliárd>>

Gyalogtúrázás a Keszthelyi-hegységben

kikapcs-nagymezo-kirandulaskorGyalogolni jó! Azt mondják, a láb mindig kéznél van. No, hát akkor rajta, járják be velünk a Keszthelyi-hegység csodás lankáit, szippantsák be a feketefenyők illatát és gyönyörködjenek a kilátókról nyíló panorámában. Jó túrázást!
Gyalogtúrázás a Keszthelyi-hegységben>>

Horgászat

Ha Ön szenvedélyes horgász, fogjon pontyot, keszeget, melyekből kiváló halászlé fő, a fogas pedig rántva a legfinomabb.
Horgászat>>

Kerékpározás Gyenesdiáson

kikapcs-kerekparozas-bicikliutonAkár erdei utakon, ösvényeken, akár kiépített kerékpárutakon kellemes kirándulást, felfedezést tehet, de a Keszthelyi-hegység meredekein kipróbálhatja fizikai teljesítőképességét is.
Kerékpározás Gyenesdiáson>>

Keszthelyi-hegység túrák

A Keszthelyi-hegységben vezető túrák a magas szintkülönbségek ellenére kezdőknek is ajánlhatók.
Keszthelyi-hegység túrák>>

Kézműveskuckó

kikapcs-kezmuveskuckoGyere a Pásztorházba és tedd próbára kézügyességedet! Drótból készíthetsz ékszereket, vagy bőrből kis tarsolyt.
Kézműveskuckó>>

Korongozás

Gyere, nézd meg hogyan készülnek az agyagedények, és ha kedvet kapsz, akár ki is próbálhatod a technikát!
Korongozás>>

Lövészet

kikapcs-loveszetSkeet, vagy más néven agyaggalamb-lövészet csodálatos természeti környezetben. Természetesen futóvadlövő-pálya sem hiányozhat, de lehetőség van a különböző vadászfegyverek kipróbálására is.
Lövészet>>

Madárpark

Gazdag szín-, forma-, és – nem utolsó sorban – változatos hangzásviláguk, illetve viselkedésük miatt sokan csodálják a madarakat.
Madárpark>>

Vitorlázás a Balatonon

kikapcs-vitorlazasBalatoni vitorlázásban kényelmes kajütös vitorláshajókkal bárkinek része lehet. Élvezze a nyugalmat, adja át magát a Balatonnak, biztosan nem fogja megbánni!
Vitorlázás a Balatonon>>