Diási Játékstrand

strand-diasi-jatekstrand-homokozas-a-partonA Diási Játékstrand a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élményteli napokat. Gyenesdiás Kártyával mindez ingyenes.

Diási Játékstrand

A balatoni strandok egyik legszebb és legaktívabb strandja a családbarát Diási Játékstrand. Kínálata, szolgáltatásai.

Gyerkőcöknek

strand-diasi-jatekstrand-animacioJátszótér, óriáscsúszdán egy ingyenes csúszás, természetes gyerekpancsoló mediterrán hangulatban, animátorok szervezésében játékos programok, sportversenyek, minidisco, stb.A komoly fejlesztéseknek köszönhetően gyerekparadicsommá vált. A delfin alakú pancsolóban a legkisebbektől minden korosztály biztonságban élvezheti a Balaton selymes vizét, vehet részt homokvárépítő versenyen, kalózkodhat a hajó-játszótéren.

Sportos strandolóinknak

strand-diasi-jatekstrand-roplabda-bajnoksagA mediterrán hangulatú strandon szórakoztatásról animátoraink gondoskodnak. Szervezésükben vetélkedők, bajnokságok, játékok, sportprogramok ígérnek felejthetetlen balatoni élményeket kicsiknek és nagyoknak, vízen és szárazon. Például strandröplabda-pályák lelátóval és éjszakai világítással, strandfoci-, streetballpályák, asztalitenisz, tengó, petang, szabadtéri sakk, malom és egyéb játékok, a nyílt vízfelületen kialakított vízilabdapálya, fejelő kapuk, vízikosár, és -röplabda, vízi aerobic – sportversenyek animátoraink szervezésében.

Pihenni vágyóknak

strand-diasi-jatekstrandon-sakkozasA déli órákban az árnyas fák övezte zöldfelületet nyújt kellemes pihenést strandolóinknak. Napozóstég, tágas napozófelület. Szórakoztatásról, információszolgáltatásról, programajánlatokról a  strandrádió gondoskodik. Továbbá még lehetőséget biztosítanak sportszerkölcsönzők, ingyenes internet, információs pont, színvonalas éttermek, büfék. A nyári szezonra a strandra költözik az e-Magyarország pont, így bárki meg tudja nézni e-mailjeit, letöltheti nyaralási fotóit.

Az autósokat ingyenes, részben árnyékos autóparkoló várja, a kerékpárosok részére fedett tároló áll rendelkezésre. Strandoló vendégeink értékeire a Polgárőrség felügyel, de zárt értékmegőrző szekrényekben is biztonságba helyezhetik.

A strand SZÉP KÁRTYA elfogadóhely, illetve Gyenesdiási Plusszal ingyenesen látogatható.

Érdekesség még a Diási Játékstrandról

ezusteremA Diási Játékstrandot 2012-ben a Balaton régió 2. legjobb strandjának ítélték meg egy internetes oldal olvasói.

Az internetes oldal felmérésében 71 strandot értékeltek idén az olvasók, melyek között 2012-ben – a 2010-ben és 2011-ben is 1. helyezést elért – Diási Játékstrand  a dobogó 2. fokán végzett!

Az oldal olvasói az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan értékelték a balatoni fürdőhelyeket tíz jellemző alapján. Az összesítésbe végül csak a 29 érvényesen értékelt strand került bele, amelyet összesen 1894 személy értékelt. A gyenesdiási eredmények: part-4,72, úszás-4,59, játék-4,86, sport-4,81, vendéglátás-4,62, személyzet-4,46, víz-4,45, parkolás-4,72, vizesblokkok-4,57, ár-érték arány- 4,49. Összesített átlag: 4,63.

Pénztári nyitva tartás

Hétfő – Vasárnap: 8:00-18:00 óráig (főszezonban 19:00 óráig)

Belépő díjak 2012-ben

Napi jegy

Felnőtt: 600,- Ft
Gyerek: 300,- Ft

Úszójegy (zárás előtt 1 órával)

Felnőtt: 400,- Ft
Gyerek: 150,-  Ft

Családi napijegy (2 felnőtt, 2 gyerek): 1.500,- Ft
Diák és nyugdíjas jegy: 400,- Ft

Várjuk sok szeretettel csodálatos és élményteli strandunkon!