Gyenesi Lidóstrand

strand-gyenesi-lidostrand-hidA község kisebb, lidós strandja, a Gyenesi – a település nyugati végében – elsősorban a kisgyermekes családok kedvence. Nyugodt környezete lehetővé teszi, hogy családja mellett a természet varázslatos világát újra és újra megcsodálhassa.

Gyenesdiás nyugati szélén található lidós strandot a nyugodt környezet, varázslatos Balaton, családias hangulat teszik vonzóvá.

A legkisebbek is biztonsággal élvezhetik a sekély Balatont, vagy kedvükre homokozhatnak az árnyékos homokozóban, míg eközben Ön nyugodtan élvezheti balatoni nyaralását.

strand-gyenesi-lidostrand-jatszotereA nagyobbak homokos strandfoci pályán rúghatják a labdát, de vízibicikli kölcsönző is található a strandon.

Ha megéhezne, lángos, hal, sör, jégkrém – na meg természetesebben ennél sokkal bővebb kínálatból választhat a strandi büfékben. Gyenesdiás Plusszal ingyenesen látogatható a strand és Szép Kártya elfogadóhely is egyben!

strand-gyenesi-lidostrand-animatorA nyugalomra vágyó kisgyermekes családok számára kellemes kikapcsolódást nyújt a szép, és még szinte érintetlen természeti környezetben fekvő Lidóstrand.

Pénztári nyitva tartás

8:00 – 19:00 óráig

Belépő díjak 2012-ben

Napi jegy

Felnőtt: 350,- Ft
Gyerek: 200,- Ft (4-14 éves korig)

Úszójegy (zárás előtt 1 órával)

Felnőtt: 250,- Ft
Gyerek: 100,- Ft (4-14 éves korig)

Családi napijegy

(2 felnőtt, 2 gyerek): 950,- Ft

Parkolás: Ingyenes